928 09 115 shh@ambio.no

Ambio har gleden av å kunngjøre at de har inngått en avtale med Hydronalix.inc om å være deres eksklusive distributør og forhandler av alle deres produkter i Norge.

Hydronalix er en ledende produsent av ubemannede maritime kjøretøy(USV) som kan brukes til en rekke formål –  søk, redning, miljøovervåking, havforskning og sikkerhet.

Ambio Nexa vil stå for salg, service og opplæring av Hydronalix’ USV produktene samt tilby kundene høy kvalitet og innovasjon.

CEO Stig Holgersen i Ambio Nexa ser frem til å samarbeide med Hydronalix for å tilby deres produkter og ser et stort potensial for disse produktene i det norske markedet, spesielt innen offshore- og kystnæringene. 

Hydronalix er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 2009. Hydronalix har utviklet flere typer USV, blant annet E.M.I.L.Y (Eergency Integrated Lifesaving Lanyard) som er en fjernstyrt redningsbøye som kan nå personer i nød, raskt og trygt. Hydronalix har også andre typer USV som kan utføre oppdrag som kartlegging, overvåking, inspeksjon og kommunikasjon.

Ambio AS er et norsk selskap som leverer løsninger for bærekraftig utvikling av havet. Ambio Nexa AS er en del av Ambio AS som fokuserer på smarte og effektive maritime operasjoner, samt prosjektrelatert logistikk.

Avtalen mellom Ambio og Hydronalix ble signert den 5. februar 2024 og trer i kraft umiddelbart.