928 09 115 shh@ambio.no

Ambio Nexa has signed a dealership agreement with Hydronalix

Hydronalix er en ledende produsent av maritime redningsroboter.

Ambio Nexa

Ambio Nexa har lang erfaring med å levere avanserte løsninger innen logistikk til kunder i offentlig og privat sektor. Vi har ambisjoner om å vokse og å utvikle oss i tråd med kundenes forespørsler innenfor tjenester og produkter.

Ambio Nexa tilbyr tjenester og produkter innenfor bygge, – og entreprenør-sektoren, forsvar, energi-sektoren, havbruksnæringen og innen førstehjelp, søk og redning.

Ambio Nexa kan tilby.

Vi kan i samarbeide med Ambio People bistå i rekrutteringsprosesser, finne og prosjektansette logistikkpersonell for kortere eller lengre perioder.

Ambio Nexa påtar seg også entreprise-prosjekter og prosjektstyring ved hjelp av prosjektstyringsverktøyet Powerproject.

Ambio Nexa har inngått forhandleravtale med det amerikanske selskapet Hydronalix. Vi kan derfor også tilby leveranse, vedlikehold og service av hele Hydronalix sitt produktspekter.

https://www.hydronalix.com

PRESSEMELDING – 20. februar 2024

Ambio har gleden av å kunngjøre at de har inngått en avtale med Hydronalix.inc om å være deres eksklusive distributør og forhandler av alle deres produkter i Norge.

Hydronalix er en ledende produsent av ubemannede maritime kjøretøy, USV, som kan brukes til en rekke formål som søk og redning, miljøovervåking, havforskning og sikkerhet.

Ambio Nexa vil stå for salg og service av produktene, og tilby kundene høy kvalitet og innovasjon.

CEO Stig Holgersen i Ambio Nexa ser frem til å samarbeide med Hydronalix for å tilby deres produkter og ser et stort potensial for disse produktene i det norske markedet, spesielt innen offshore- og kystnæringene.

Ambio Nexa vil tilby kundene sine både salg, service og opplæring av Hydronalix’ USV.

Hydronalix er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 2009. Hydronalix har utviklet flere typer USV, blant annet E.M.I.L.Y (Emergency Integrated Lifesaving Lanyard), som er en fjernstyrt redningsbøye som kan nå personer i nød raskt og trygt. Hydronalix har også andre USV som kan utføre oppdrag som kartlegging, overvåking, inspeksjon og kommunikasjon.

Ambio er et norsk selskap som leverer løsninger for bærekraftig utvikling av havet. Ambio Nexa er en del av Ambio som fokuserer på smarte og effektive maritime operasjoner, samt prosjektrelatert logistikk.

Avtalen mellom Ambio og Hydronalix ble signert den 5. februar 2024, og trer i kraft umiddelbart.

Pluss Personal